Футболісти з Чернігівщини здобули перемогу під акомпанемент рясного дощу

22 квітня матч двадцять п’ятого туру Чемпіонату України у Другій лізі футболісти ФК «Кудрівка» провели на виїзді в Одесі на стадіоні «Іван» проти місцевої команди «Реал Фарма».

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

З перших хвилин матчу обидві команди демонстрували на полі рівну гру. Втім, на 22-й хвилині футболісти із Чернігівщини відкрили рахунок. Нападник гостей Артем Лєгостаєв, отримавши м’яч, обіграв захисника і воротаря одеської команди і відправив м’яч у ворота суперника.

Після пропущеного голу гравці «Реал Фарми» прагнули відігратися, але кудрівські футболісти грамотно діяли в обороні.

Весь другий тайм проходив під акомпанемент рясного дощу. Одесити прагнули відігратися, але на мокрому газоні їм було досить складно комбінувати. Наприкінці зустрічі автор забитого м’яча Артем Лєгостаєв мав нагоду забити вдруге, але влучив у стійку воріт суперника.

Отже, після мінімальної перемоги рахунком 0:1 над одеською «Реал Фармою» кудрівські футболісти закріпилися на сьомій сходинці у турнірній таблиці. Лідирує у Другій лізі київська команда «ЮКСА».

В наступному турі, який відбудеться 27 квітня ФК «Кудрівка» здобуде технічну перемогу, так як запорізька команда «Металург-2» знялася з першості, а в двадцять сьомому турі, 4 травня зіграє на виїзді проти ФК «Звягель».

Результати матчів 25 туру:

«Реал Фарма» (Одеса) — ФК «Кудрівка» 0:1.

«Локомотив» (Київ) — Нива (Вінниця) 2:1.

ФК «Звягель» — «Карпати-2» (Львів) 2:0.

«ЮКСА» (Київ) — «Рух-2» (Львів) 4:0.

«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) — «Скала 1911» (Стрий) 2:0.

«Металург-2» (Запоріжжя) – «Дружба» (Мирівка) -:+

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?